keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Lina

Ohje: Lina
Lanka: Sandnes Garn Alpakka (52g)
Puikot: KnitPicks Harmony 3,5mm

Tässä on nyt tullut neulottua salaisia juttuja, joten postaaminen on jäänyt. Lisäksi puikoilla on edelleen Kevätpäiväntasausyllätyshuivi sekä Shetland Triangle siskolle. Tuntuu että tällä hetkellä oon korviani myöten täynnä huivien neulomista, joten välissä oli pakko luoda silmukat johonkin pieneen ja kivaan välipalatyöhön. Niin syntyi ensimmäinen Linani ja toinen on jo puikoilla. Valtavan helppo ja näyttävä malli, joka valmistuu parhaimmillaan jopa meikäläiseltä yhdessä illassa.



Lina oli samalla myös ensikosketukseni Sandnes Garnin Alpakkaan ja siinä on muuten aivan ihana lanka. Hiukan paksumpi kuin Dropsin Alpaca ja olenko aivan väärässä, jos sanon sen olevan myös pehmeämpää? Tuo syvän petrooli värikin on ihan paras. Petrooli on tämänhetkinen lempivärini. Vaikka en ole pipoihmisiä, Lina jää ehdottomasti omaan käyttöön.



Puikoilla on siis jo toinen Lina. Tällä kertaa ruskeasta Nallen jämäkerästä. Tarkoitus oli neuloa tämä seuraava pipo miehelle, mutta nyt näyttää pahasti siltä, että piposta on tulossa liian pieni. Se menee siis joko lahjakoriin odottelemaan saajaansa tai jää odottelemaan että meidän pikkuprinsessat kasvavat pipoon sopiviksi :) .

Illalla pitäisi kai kaivaa siskon Shettis esille, että saisin sen valmiiksi. On tullut luvattua se jo aikoja sitten siskolle. Äiti odottaa samanmoista ja yllätyshuivikin pitäisi jo pikaisesti saada pois puikoilta. Neljäs vihje oli niin äärettömän tylsää neulottavaa että kun sain vihjeen valmiiksi, lensi huivi suosiolla koriin odottelemaan. Toivottavasti viides vihje on nopeampi ja mielenkiintoisempi.

Nyt taidan keittää muutaman kupillisen kahvia ja kaivaa puikot esiin. Esikoinen on naapurissa leikkimässä, joten kerrankin on rauhallista neulonta-aikaa. Kuopus kun taitaa ihan just kuukahtaa päiväunille.

8 kommenttia:

  1. Kaunis pipo.. väriltään ja kuvioinniltaan. Mun huivillani ei ole mitään kiirettä. Teen vaikka ensi talveksi sitten. Mullahan on kaksi sun tekemää huivia käytössä:)

    VastaaPoista
  2. Ihana Lina-pipo :) Vaikka en kauheasti olekaan sinisen värin ystävä, niin petrooli on kyllä kaunis väri.

    VastaaPoista
  3. Kaunis pipo. Sinä neulot tosi nopeasti kaikenlaista ja kaunista jälkeä tulee:)

    VastaaPoista
  4. Siis voi että, minä en koskaan osaa laittaa viesteihini, että terveisin SNY. Pitää kirjoitella anonyymina ja sitten minä vanhasta tottumuksesta en paljon kertoile kuka kirjoittaa:)

    VastaaPoista
  5. Mirva: Kyllä mä sen huivin teen. Se on mulla nyt tässä sylissä taas. Ihan kiva taas neuloskella huivia kun sai välissä tehdä muuta.

    Tess: Kiitos. Petrooli on kyllä ehdottomasti paras sinisen sävy. Itsekään en mitenkään erityisen kovasti tykkää sinisestä, mutta oon päättänyt että alan pikkuhiljaa totutella siihen. Tänään tilasinkin netistä oikein syvän tummansinistä lankaa.

    Sny: Kiitos. Älä huoli, mulla käy aina samalla tavalla kun kommentoin Vuodatuksen blogeihin. Lähes joka kerta joutuu tuplapostaamaan kommenttinsa kun eka jää anonyymiksi :)

    VastaaPoista
  6. mukava, että tykkäät mallista. pipo on kauniin värinen.

    VastaaPoista
  7. Onpa kaunis pipo! Taidanpa laittaa tuon miulle ennen tuntemattoman ohjeen suosikkeihin odottelemaan.
    Juu, neljäs vihje oli aika tylsä siinä kevätpäiväntasaushuivissa (niin kuin Päivi varoittelikin), mutta sitten tuleekin mukavampaa neulottavaa. Mie aijon kävästä tänään töissä tulostamassa viimeisen vihjeen, saankohan tänään sen valmiiksi?

    VastaaPoista
  8. Kaunis pipo ja väri on kaunis.

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...