maanantai 26. lokakuuta 2015

Kasa

Nyt kyllä taas hävettää, kun blogi ei ole päivittynyt. Johtuu ihan siitä että eipä mitään ole tullut valmiiksikaan ellei yksiä Marisukkia lasketa. Neuloin nimittäin itselleni sukat jämälangoista ja niistäkin kyllä tuli tosi kivat.


Ohje: omasta päästä
Lanka: jämälankoja. Taitaa olla seiskaveikkaa kaikki.
Puikot: oliskohan 3,5mm tai 4mm
Fiilis: Mä niin tykkään! Kumpa nämä kestäis ehjänä edes jonkun aikaa.

Näin muuten täällä sitten onkin vain keskeneräisiä töitä ja niitä riittää enemmän kuin laki sallii. Yleensä mulla on pyrkimys neuloa aina edellinen työ loppuun ennen kuin aloitan uutta, mutta tällä hetkellä se ei todellakaan pidä paikkaansa.


Siinä on mun kasa.. Ja huomasin äsken, että siitä puuttuu vielä ainakin se ikuisuuden kesken ollut Still Light -tunika, joka ei vaan suostu valmistumaan pyhistä lupauksistani huolimatta.
Tuo kuvan keskipisteenä toimiva Loki-villatakki on tällä hetkellä aktiivisesti puikoilla ja luultavasti se valmistuukin muutaman päivän sisällä. Sen jälkeen niitä saattaa valmistua muutama lisää, koska tilasin langat kaikkien neljän tyttöni Loki-takkeihin. Sain edullisesti, kun on Dropsin alpakkajuhlat. Menkää siis kipin kapin ostamaan Dropsin alpakkalankoja. Niitä saa 25% alennuksella 13.12. saakka!



Kasasta löytyy kaikenlaista. Sukkaa, myssyä, pitsihuivia, neuletakkia ja tyynyä. Vauvan myssy on nyörejä vaille valmis, mutta kun se icord-nyörin neulominen on vaan niin puuduttavaa.. Pitsihuivi on aivan alkutekijöissään enkä tiedä tuleeko siitä edes koskaan valmista. Saa nähdä. Pallosukista toinen on jo valmiina. Nopeastihan ne neuloisi valmiiksi, mutta kun tuo Loki on vaan niin paljon kivempi neuloa.

Neonväriset sukat oon tainnut luvata neuloa siskolle jo pari vuotta sitten.. Kröhöm.. Niistä sain toisen valmiiksi ja toinenki on hyvässä vaiheessa, mutta into lopahti, kun kadotin sen valmiin sukan. En jaksaisi millään neuloa kolmatta :P .

Sitten on vielä raitasukat jämälangoista meidän neljäveelle sekä tuo ontelokuteesta neulottu tyyny. Se ei taida valmistua.. En usko, että kude riittää enkä aio tuota varten ostaa uutta.


Tämä on nyt vähän tälläinen pakkopostaus, että tiedätte mun olevan vielä elossa ;) . Pitkästi kirjoitusta, mutta hyvin vähän asiaa.

Paitsi että.. Menkäähän kipin kapin SOblogien FB-sivuille osallistumaan meidän ja Lapuan kankureiden yhteiseen arvontaan. Voit voittaa valintasi mukaan joko Lapuan kankureiden Corona tai Aino -villahuovan. Osallistumisaikaa on 31.10 saakka.

(Pahoittelen taas huonoja kuvia. Aina ei vaan onnistu.)

15 kommenttia:

  1. Tämä postaus lohduttaa mua, laiskaa bloggaajaa samoista syistä. Tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä etten oo ainoa :) . Ja hyvä että tälläinen blogintäytepostaus voi oikeasti sittenkin olla hyödyllinen 👍 .

      Poista
  2. Ps. Nää marisukat ovat muutenkin ihania!!

    VastaaPoista
  3. Ihan mielettömän kivoja juttuja sulla valmistumassa! Minä olen miettinyt, että pitäisi oppia nauttimaan myös keskeneräisistä käsitöistä, sillä se tekeminenhän pitäisi olla juuri se nautinnollisin osa tätä harrastusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän sen kyllä pitäis olla. En oo tullut ajatelleeksi tuolta kantilta. Ite aina stressaan kaikesta keskeneräisestä, mutta niinhän se on, että neuleharrastuksessa se keskeneräisyys just pitäis olla se pääasia :) .

      Poista
  4. Tuo Marisukka on edelleenkin vaan niin nätti, oon ite miettiny jos lapaset sais aikaseks sillä mallilla joskus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile vaan. Nämä valmistuu joutuisasti. Lapaset varmaan vielä joutuisammin kuin sukat, kun ei tartte neuloa kantapäätä ;) .

      Poista
  5. Keltanen ei oo oma suosikkini, mutta näihin sukkiin istuu ku nenä päähän. Hyvälle näyttää. Sullahan on hyvässä vaiheessa noissa keskeneräsissä usiampiki työ. Kyllä ne siittä valamistuu, yks kerrallaan. Tsemppiä niihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllähän ne tosiaan nopeasti valmistuis, kun vaan ottais asiakseen saattaa ne loppuun. Ehkä joulun jälkeen :) .

      Poista
  6. Ai fiil juu! Mulla on ihan yhtä muhkea kasa keskeneräisiä (joista tein vastikään samantyyppinen pakkopostauksenkin :-) ) Sittemmin pari työtä valmistunut, mutta yhtä monta uutta aloitettu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä etten ole ainoa :D . Mulla tahtoo olla kans sitä vikaa, että kun saan jonkun saatettua loppuun, niin sitten tuleekin aloitettua pari uutta siihen perään :P .

      Poista
  7. Ei keskeneräisyys minusta paha asia ole. Voi jatkaa fiilispohjalta sitä työtä mikä kulloinkin tuntuu "maistuvan". Kyllä ne kaikki siitä aikanaan valmistuvat.
    Kuten totesit itsekin, kauniit sukat olet tehnyt. Harmoninen värimaailma. Seiskaveikka on kyllä luja lanka joka kestää käytössä pitkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tälläinen stressaajaluonne osaa repiä stressiä ihan joka asiasta, mutta lupaan opetella siihen, että ei se haittaa vaikka olis kymmenen työtä kesken. Paitsi ehkä siinä mielessä, että sitten niitä keskeneräisiä lojuu vähän joka puolella ;) .

      Poista
  8. Kauniit sukat ja todella kunnioitettava kasa =)

    VastaaPoista

Kommentit ovat blogin suola. Olisin iloinen juuri sinun kommentistasi :) .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...